Få intelligent wifi i hele hjemmet med Mesh

Med brug af den nyeste mesh-teknologi og ekstra sikkerhed indbygget i de nye routere, tager YouSee nu et stort skridt mod at give danskerne langt bedre dækning og markant mere sikre internetforbindelser. Derudover vil man med den brugervenlige app “Mit internet” bl.a. kunne se, hvem der er logget på forbindelsen og indstille skærmtid for alle brugere.

Om det er til streaming af den nyeste serie, hjemmearbejde og skole eller til robotstøvsugeren og elbilen, så er wifi-netværket blevet en essentiel del af hverdagen for de fleste danske familier. Dog er det langt fra altid, at kvaliteten af internetforbindelsen eller sikkerheden følger med vores forbrugsvaner. Derfor har YouSee opdateret deres routere med et stort teknologisk løft og lanceret helt nyt wifi-koncept, som vil kunne mærkes blandt kunderne:

 “Med vores opgraderede routere giver vi danskernes wifi et kæmpe teknologisk løft - både hvad angår sikkerhed, kvalitet og kontrol.
Som noget helt nyt vil der være et indbygget sikkerhedslag, som vil dække alle enheder, der er tilknyttet, og beskytte bedre mod hacking, virus og andet skidt, der ellers kan komme ind med en ubeskyttet internetforbindelse. Med vores gamle løsning kunne vi se, at kun
17% havde aktiveret sikkerhedspakken. Nu får man det automatisk med fra dag ét, og kræver ingen installation.” fortæller Christian Morgan, CEO for YouSee og fortsætter:
 

“Samtidig bygger løsningen på den nyeste, intelligente mesh-teknologi, der gør at kunden langt nemmere vil kunne udvide sit netværk i hjemmet og få bedre forbindelse - om det så er arbejdsværelset på loftet eller teenageværelset i kælderen, der har dårlig dækning. Men faktisk viser vores tests af den nye YouSee-router, at imponerende 87% af danske husstande vil få dækket deres behov af routeren alene.”


Læs mereom YouSee Mesh

 

Kontakt til kontoret og bestyrelsen

Foreningens kontortid:
Mandag til fredag kl. 09.00 - 15.00. Telefon: 76 95 84 26.
Mailadresse til kontoret: vraanet@danskkabeltv.dk

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Persondatapolitik

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00