Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

Kanalomlægning 2022 foregår i år over en kort periode, hvor kun få medlemmer får behov for at lave en manuel kanalsøgning på deres tv. Som et nyt tiltag vil kommunikation om kanalændringen ske direkte på dine tv-skærme - på de tv-kanaler, der berøres af kanalændringen

Nedenstående ændringer sker i YouSee’s fastetv-pakker.

  • Nye kanaler i Grundpakken er TV 2 NEWS og TV3 Puls
  • Nye kanaler i Mellempakken er Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr
  • Nye kanaler i Fuldpakken er Paramount+ Movies og Paramount+ Series
  • En nyhed i Fuldpakken er også streamingtjenesten Viaplay via Viaplay-appen. YouSee er i gang med at sende breve eller mail til medlemmer med Fuldpakken. Her modtager de information til aktivering af Viaplay-appen.

Xee bliver til See
Den 30. december skifter tv-kanalen Xee navn til See, hvilket betyder et kort ophold i sendefladen fra ca. kl. 9.45-11.00. Der vil være et skilt på kanalen, når vi laver skiftet. Du skal ikke selv gøre noget. Ændringen sker automatisk.

See-kanalen vil fortsat vise prisvindende dansk egen produceret underholdning med YouSee Originals som Sunday og 29 samt topfodbold fra Premier League og Bundesligaen. Med See, som den nye kanal, vil der fra årsskiftet også være serier fra NENT’s store katalog.


Sådan foregårkanalomlægningen 2022
For at sikre at alle kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls allerede fra nytårsdag placeres de 2 kanaler på to midlertidige kanalpladser inden selve kanalomlægningen. Det betyder, at medlemmer med en Grundpakke kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls fra 1. januar 2022.

De midlertidige kanalpladser er:
TV 2 NEWS på kanalplads 11
TV3 Puls på kanalplads 100


Kanalændring hos medlemmer med en tv-pakke via YouSee Tv-boksen

I perioden 4. - 7.januar opdaterer YouSee Tv-boksen. Ændringerne i tv-pakkerne sker automatisk via boksen, og der er ikke behov for kanal indstilling. Tv-boksen sikrer adgang til de nye kanaler.

I perioden 4. - 7. januar bliver ændringerne også gennemført på vores web- og app-tjenester: tv.yousee.dk og Tv &Film-app’en.


Kanalændring hos medlemmer med tv-pakke via kabel-tv-stikket og YouSee Kort

Kanalomlægningen er klar fra den 4. januar. Fra den dato kan medlemmer lave en kanalsøgning på tv’et og derved få de nye kanaler og korrekte kanalpladser gældende for deres tv-pakke. Fra 4. januar vil TV 2 NEWS eksempelvis være placeret på kanalens nye kanalplads 8.

Hos et flertal af medlemmer vil deres tv automatisk foretage en kanalsøgning, der sikrer de nye kanaler og kanalpladser.

Hos et mindre antal af vores medlemmer, kan der være behov for en manuelkanalsøgning. Fra den 11. januar og i et par uger frem, vil de kunne se et skilt på de tv-kanaler, der er ændret i forbindelse med kanalomlægningen. På skiltet er der information om, at kanalen er ændret, og at man skal genindlæse sine tv-kanaler på tv’et. På skiltet er der også henvisning tilyousee.dk/kanaler med guides til manuel kanalsøgning.

Skilte vises fx på TV 2 NEWS, TV3 Puls og de fire C More-kanaler.

Her kan du downloade den nye kanalliste


 

Kontakt bestyrelsen

Foreningens kontortid:
Mandag til fredag kl. 09.00 - 15.00. Telefon: 76 95 84 26.

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Persondatapolitik

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00