Godt initiativ fra YouSee

Godt initiativ fra Vrånet´s  samarbejdspartner YouSee!

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. YouSee vil gerne
hjælpe, hvor vi kan, og derfor gør vi det nemt for dig at blive opdateret på udviklingen og giver samtidig børnene, der er hjemme fra skole, lidt ekstraunderholdning i resten af marts.

Alle medlemmer fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. YouSee har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken hos alle medlemmer af Vrånet

Godfornøjelse derhjemme – og husk at passe på hinanden.              

  TV 2 News på Eventkanalen fra i dag  
  TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kan du nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.

Du finder Eventkanalen på kanalplads 100. Hvis du har lavet en favoritliste over dine kanaler eller har du en tv-boks, ligger den muligvis på en anden plads.
 
  Disney Channel på Ekstrakanalen fra i dag  
  Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55. Bemærk, at hvis du har lavet en favoritliste over dine kanaler eller har du en tv-boks, ligger den muligvis på en anden plads.*
 
  Se al din underholdning, hvor du vil – når du vil  
  Har børnene eller din bedre halvdel overtaget tv’et? Pyt! Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se al din underholdning – både dine tv-kanaler og streamingtjenester – på lige den skærm, du vil. Brug din YouSee Tv-boks, Apple TV, Chromecast, Smart TV, computer, tablet og smartphone til at se YouSee Tv. Du bestemmer.

Har du i den næste tid brug for anbefalinger til, hvad du skal se, så følg os endelig på Facebook. Her giver vi dagligt inspiration til nye tv-serier, premierer og andet indhold – følg os her.
 
 
Hent YouSee Tv & Film-app
 


 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Persondatapolitik

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00